PRISPEVKI /

14. maja 2021

AKTUALNO

Natečaj za MLADE KREATIVCE 2021

Jubilejni SOF ponovno odpira natečaj za mlade kreativce, neprecenljivo priložnost, ki domačim kreativnim talentom omogoča, da se pokažejo na nacionalni ravni. Razpisani natečaj ima poleg svežega brifa in zanimivih izzivov tudi nekaj novosti.

Letos se bo zmagovalni par pod okriljem Slovenske oglaševalske zbornice in Zavarovalnice Triglav udeležil 8-tedenskega spletnega izobraževanja »Starting Your Portfolio« (»Ustvari svoj portfolio«), ki ga v septembru organizira šola Chicago Portfolio, ena izmed najbolj priznanih šol v ZDA na področju oglaševanja, dizajna in strategije. S svojim delovanjem in vsebinami ohranjajo korak z industrijo, pri tem pa sodelujejo z One Club, Creative Mornings in številnimi drugimi avtoritetami na področju oglaševanja. Drugo in tretje uvrščeni tekmovalni par pa bo prejel brezplačno kotizacijo za 31. SOF.

Letošnje tekmovanje bo potekalo v online obliki že pred začetkom festivala, 27. in 28. maja 2021. Tekmovalci bodo preko spleta prejeli brif, zatem pa bodo imeli 24 ur časa, da s konceptom integrirane digitalne kampanje nanj odgovorijo in pokažejo, kako lahko moč digitalne tehnologije kreativno nagovori cilje predstavljenega brifa. Najboljši trije pari bodo svoje rešitve predstavili na odru jubilejnega 30. SOF-a, zmagovalca pa bosta razglašena na Zlati noči.

Tekmovanja se lahko udeležijo mladi kreativci, mlajši od 30 let (rojeni po 10. juniju 1990), ki sodelujejo ali so sodelovali s katero od komunikacijskih agencij oziroma poznajo proces ustvarjanja kreativnih konceptov. Prijavite se lahko prek elektronskega naslova mk@sof.si do 21. maja 2021 oziroma do zapolnitve omejenega števila mest.