PRISPEVKI /

20. junija 2022

AKTUALNO

Natečaj za najboljše magistrsko delo na temo trajnostne energije

Trajnostna energija je pomemben del reševanja sodobnih izzivov. Kot spodbudo mladim pri soustvarjanju skupne trajnostne prihodnosti na področju energetike, je Borzen pripravil poseben nagradni natečaj, glavna nagrada pa znaša 3.000 EUR. 

Natečaj za najboljše magistrsko delo na temo trajnostne energije vabi k sodelovanju vse študente, ki so svoje magistrsko delo končali in uspešno zagovarjali v obdobju od 1. oktobra 2020 do 31. maja 2022. Tema magistrskega dela mora obsegati področje obnovljivih virov in učinkovite rabe energije, najboljše delo pa bo nagrajeno s 3.000 EUR. 

Prijave potekajo vse do četrtka, 30. junija 2022 preko spletne strani www.trajnostnaenergija.si, kjer so na voljo tudi vse ostale informacije v zvezi z natečajem.

Z natečajem želi Borzen, slovenski operater trga z elektriko, ki pod blagovno znamko “Trajnostna energija” informira in ozavešča o trajnostni energiji, spojiti znanstveno-raziskovalni potencial te populacije in aktualne probleme oziroma dileme trajnostne energetike. 

 
Vsebino natečaja in več informacij najdete na naši spletni strani TUKAJ ter www.trajnostnaenergija.si