PRISPEVKI /

29. februarja 2024

NOVO

Prijava za vpis in tudi ostale aplikacije eVŠ ne bodo delovala med 1. in 3. marcem 2024

Spoštovani!

Prijava za vpis in tudi ostale aplikacije eVŠ ne bodo delovala med 1. in 3. marcem 2024

Geodetska uprava RS bo v petek, 1. marca 2024, začela izvajanje informacijske prenove Registra prostorskih enot, kar bo vplivalo tudi na delovanje Prijave za vpis na portalu eVŠ in ostalih aplikacij eVŠ. V času nadgradnje Centralnega registra prebivalstva bo namreč moteno delovanje vseh storitev SI-PASS za namen prijav v različne e-storitve, kar vključuje tudi prijavo za vpis, portal eVŠ in ostale aplikacije eVŠ.

Prijave za vpis tako ne bo mogoče oddati od petka, 1. marca 2024 od 20:00 dalje do vključno nedelje, 3. marca 2024. Predvidoma v ponedeljek, 4. marca 2024, naj bi prijava za vpis ponovno začela delovati, kar pomeni, da bodo prijavitelji lahko znova oddajali prijave za študij na portalu eVŠ na vse odprte prijavne roke. To velja tudi za ostale aplikacije eVŠ, ki bodo tako ponovno dosegljive od ponedeljka, 4. marca 2024 (tekom dneva so še mogoče manjše motnje v delovanju).

Pripenjamo povezavo na obvestilo za javnost, ki ga je pripravila Geodetska uprava RS. Obvestilo je bilo objavljeno na njihovi spletni strani v sredo, 28. 2. 2024  – Informacijska prenova Registra prostorskih enot in vključitev Registra naslovov | GOV.SI

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav

Podpora eVŠ

Direktorat za visoko šolstvo

e-naslov: podpora-evs.mvzi@gov.si