PRISPEVKI /

5. marca 2020

AKTUALNO

Salon notranje opreme ADUT INTERIER išče pomoč študenta/ – ke FD

Salon notranje opreme ADUT interier, Dunajska cesta 13, Ljubljana so ekskluzivni zastopnik za kuhinje Poggenpohl in pohištveno znamko Ligne Roset.  Delujejo kot studio, kjer kupcem višjega cenovnega razreda ponujajo opremo za celotno stanovanje od načrta do izvedbe.

Za delo v studiu iščejo pomoč študentke oz. študenta, možno tudi kot praktično usposabljanje.

Delo poteka dvakrat do trikrat na teden po 2- 4ure (med 10 in 14 uro). Glede tedenske razporeditve terminov  ur  so povsem  prilagodljivi.

Ker 60% prodajnega programa predstavljajo kuhinje proizvajalca Poggenpohl, bi kandidat / – ka opravljal/ – a predvsem izris kuhinj  in ostale opreme v računalniškem programu Winner (zelo podoben Avtocadu), spoznaval/ – a  detajle načrtovanje kuhinje in ostalega pohištva (garerobne omare)…. Obenem bi se seznanil/ – a z  različnimi  materiali in njihovo uporabo, z osnovami električnih in vodovodnih napeljav,  razsvetljavo prostorov  itd.  Velik del prodaje predstavlja tudi oblazinjeno pohištvo, kjer se bo ravno tako lahko seznanil z vrstami blaga, detajli izdelave in konstrukcijo zof in foteljev.

Za več informacij o naravi našega dela si lahko ogledate tudi našo spletno stran www.adutinterier.si

Od kandidata pričakujejo predvsem kreativnost, visoko stopnjo motiviranosti za delo, čut za estetiko, strast za oblikovanja stanovanjskega interierja in podjetnost.

Zelo pa bi bili veseli, če bi  bil seznanjen z najnovejšimi trendi stanovanjskega interierja in bi poznal nekaj najbolj poznanih  pohištvenih blagovnih  znamk
višjega cenovnega razreda.

Ob zaključku praktičnega dela študenta / – ko čaka denarna nagrada.

Svoj CV in portfolio pošljite na irma@adutiinterier.si.