AKTUALNO /
18/10/2024
DOGODEK, NOVO

Plac priložnosti: izobraževalno-karierni sejem

image article

Plac priložnosti:
izobraževalno – karierni sejem

Fakulteta za dizajn se je 17. oktobra 2024 udeležila izobraževalno-kariernega festivala “Plac priložnosti“, ki je potekal v Areni Bonifika. Na dogodku smo osnovnošolcem in srednješolcem predstavili možnosti in priložnosti študija oblikovanja na naši fakulteti. Obiskovalci so se lahko seznanili z našimi programi, ki zajemajo različna področja oblikovanja, ter izvedeli več o študiju in kariernih možnostih, ki jih ponuja naša fakulteta.

Plac priložnosti je festival, namenjen mladim, ki iščejo navdih za svojo prihodnost. Ponuja bogato paleto priložnosti za raziskovanje kariernih možnosti, nadaljnjega izobraževanja in zaposlitve. Festival povezuje izobraževalne ustanove, delodajalce in različne organizacije, ki mladim pomagajo pri iskanju poti do njihovih sanj.

Vidimo se tudi na sejmu Informativa 2025, ki bo potekal 17. in 18. januarja na Gospodarskem razstavišču, kjer bomo ponovno predstavljali naše programe. Ne pozabite, da bodo informativni dnevi na naši fakulteti potekali 14. in 15. februarja 2025!

 

Galerija: