PRISPEVKI /

26. januarja 2024

AKTUALNO

7. PODJETNIŠKA ŠOLA: NAJ IDEJA POSTANE START-UP

Z veseljem sporočamo, da se bliža sedma sezona Podjetniške šole: Naj ideja postane start-up.🔥

Pripravili smo nabor izjemnih vsebin, ki bodo pomagale izdelati trden poslovni model in uspešno zagnati start-up podjetje. 🌟

Kaj lahko pričakujete?

✔ Izdelan poslovni model za uspešen zagon: Vstopite v svet podjetništva s trdnim poslovnim načrtom in strategijo, ki vam bo omogočila lahek zagon.

✔ Praktično znanje iz ključnih področij: Usvojite ključna orodja in veščine, potrebne za učinkovito vodenje start-up podjetja – od marketinga do financiranja.

✔ Mentorstvo z izkušenim start-up mentorjem: Imate priložnost deliti svoje ideje in izzive z izkušenim mentorjem, ki vam bo nudil dragocene nasvete in usmeritve.

✔ Svetovanje za hitrejšo rast in razvoj: Pridobite konkretne smernice za pospešeno rast vašega podjetja in učinkovito obvladovanje izzivov.

✔ Mreženje in nova poslovna poznanstva: Spoznajte in povežite se s s podobno mislečimi ljudmi ter gradite svojo mrežo koristnih poslovnih stikov.

Pridružite se nam na tej navdihujoči podjetniški poti. 💼 Ne zamudite priložnosti za izjemno rast in uspeh. Prijavite se zdaj in pustite svojo sled v svetu podjetništva. 🚀

🎯 Rok prijave: 12. marec 2024
🔗 https://lnkd.in/d4_52y5C