PRISPEVKI /

13. maja 2024

DOGODEK

Dan odprtih vrat: Design Talk in predstavitev študijske smeri NAKIT v Centru Rog

DAN ODPRTIH VRAT:
DESIGN TALK (okrogla miza) in  PREDSTAVITEV ŠTUDIJSKEGA PROGRAMA NAKIT

Edinstvena priložnost za vse, ki jih zanima študij Nakita!

Vsi kreativni navdušenci, pridružite se nam 15. maja ob 10. uri v Centru Rog na pestrem Design Talku – okrogli mizi, ki ga v okviru festivala Slovenski teden nakita pripravlja Fakulteta za dizajn.

Pogovor z različnimi strokovnjaki z oblikovalskih področij, ki ga bo povezovala doc. dr. Petra Bole, z naslovom “Nakit med modo, scenografijo in arhitekturo” obljublja, da bo navdušil in podrobneje predstavil stičišče ustvarjalnih področij. Med drugim boste spoznali vlogo nakita v oblikovanju in kako se ta spreminja, izzive pri ustvarjanju nakita za določene oblikovalske koncepte in ideje, kako se oblikujejo trendi, kakšen vpliv imajo materiali in tehnološki napredki, kakšne so odgovornosti umetnika do trajnosti in družbe ter mnogo več vpogledov v svet nakita. Sodelujoči strokovnjaki na okrogli mizi so doc. dr. Petra Bole (voditeljica), doc. dr. Aljoša Kolenc, mag. Olga Košica, doc. Karin Košak Arzenšek,  doc. Ivo Koritnik, Mateja Panter (DOS), izr. prof. Tanja Devetak, prof.  Nada Matičič, univ. dipl. ing. arh in viš. pred. Petra Kocjančič. 

Kot edina fakulteta z akreditiranim dodiplomskim programom Nakit, toplo vabimo vse navdušence nad nakitom, da se nam pridružijo na Dnevu odprtih vrat.
To je edinstvena priložnost za vse, ki jih zanima študij nakita, da izvedo več o našem programu in sodelujejo s strastnimi strokovnjaki na tem področju.

Zgibanko in več informacij o študiju Nakita pa najdete na naši spletni strani.

Ne zamudite te priložnosti, da z nami raziščete ustvarjalen svet oblikovanja nakita!

Pridite, raziskujte, zamislite si svojo prihodnost in
odkrijte možnosti študija Nakita na naši fakulteti!