PRISPEVKI /

29. marca 2021

AKTUALNO

Fotografski natečaj 100toes X freeŠn

Hello!

Si se kdaj vprašal/a kaj imajo skupnega banana, telefon in veselje? Ali pa morda nesmisel, krzno in kozarec?

Se ti ob teh vprašanjih pojavijo pred očmi smiselne ali nesmiselne podobe?

Potem si ravno ti ustvarjalec/ka, ki ga iščemo!

Kaj se dogaja?

Kolektiv 100toes v sodelovanju s freeŠn (študentski natečaj kreativnega komuniciranja) organizira fotografski natečaj, ki temelji na konceptu purple cow, zasnovanem s strani Setha Gordina.

Z natečajem želimo spodbuditi kreativnost, drugačnost, iznajdljivost in iskanje smisla v nesmislu, hkrati pa boš s sodelovanjem konkretno razmigal svoje možgančke! 😉

Temo izdelka ti določi naš obrazec z imenom “random word picker”, ki ga poganja neutrudljiv stroj a.k.a. spodbujevalnik kreative in je namenjen iskanju novih idej, izmikanju že poznani rutini in iskanju drznosti, za katero smo prepričani, da se skriva v vsakem od pogumnih tekmovalcev, ki se nam boste tokrat pridružili!

Za klik na srečo, ki ti določi tematiko izdelka obišči spletno stran https://100toes.si/timorjevakuhinja ali poskeniraj QR kodo na koncu tega sporočila. Obrazec ti bo dodelil 3 besede, ki jih želi videti uporabljene v tvojem končnem izdelku, mi pa želimo, da izdelku kot dokaz priložiš screenshot podanih besed! Spletna stran je pod konstantnim nadzorom znanega šišenskega kuharja Timorja, ki občasno pokuka izza obrazca in je popolnoma brezpredmeten.

Kdaj se dogaja?

Natečaj poteka od 5. marca do vključno 31. marca.

Kako se prijavim?

Za prijavo obišči spletno stan http://www.freesn.si in klikni na gumb “natečaj”.

Zakaj se prijavim?

Da razmigaš možgančke, si postaviš izziv, spodbudiš svojo kreativno izražanje in seveda, ker najboljše tri čakajo čist hude nagrade!

*Fotografija je le eden od sklopov natečaja, v kolikor te bolj zanima ilustracija, tekstopisje, grafično oblikovanje ali kreativno oglaševanje pa hitro hop na http://www.freesn.si !

*V prilogi najdeš natančna navodila za sodelovanje na natečaju in vizualni primer izdelka, ki ga

pričakujemo od tebe!

Si pripravljen/a prevzeti kreativni izziv in pokazati, kako freeŠno razmišljaš?

Literatura: TUKAJ