PRISPEVKI /

8. decembra 2022

NOVO

POZOR – TVOJA PODJETNIŠKA PRILOŽNOST!

V aprilu 2023 bosta Fakulteta za dizajn v sodelovanju z GEA Collegem v Ljubljani skupno organizirala Podjetniško-dizajnerski forum!

Kako bo potekal forum in kdo se lahko prijavi?

Do 20. 12. 2022 zbiramo prijave zainteresiranih posameznikov ali skupin z obetajočimi podjetniškimi, kreativnimi idejami. Na forumu bodo avtorji podjetniških idej na kratko v živo predstavili “Pitch” podjetniško idejo in v zaključku ponudili sodelovanje, bodisi povpraševali po investiciji.

Cilj foruma je v iskanju komplementarnih partnerstev za “Market fit” fazo razvoja lastnega produkta.

Na forumu bodo prisotni tudi študenti različnih fakultet (zainteresirani za sodelovanje in pomoč) in deležniki podjetniškega podpornega okolja. V zaključku foruma sledi medsebojno druženje v slogu “Matchmakinga”. Na forumu bo predstavljenih skupno  20 podjetniških timskih idej. Vsi prisotni bodo vnaprej prejeli kratek opis predstavljenih idej in timov s kontaktnimi podatki.

Prijavljeni in selekcionirani timi bodo sodelovali na predhodnem “On-line” treningu z inštrukcijo predstavitve podjetniške ideje.

NAJ SE VAŠA IDEJA PLODI IN DOSEŽE TRG V SODELOVANJU Z DRUGIMI IN PODPORO MENTORJEV!

Oddajte svojo prijavo na studentskisvet@fd.si do 20. 12. 2022 s kratkim opisom (5 stavkov) vašega produkta/storitve! Po vaši začetni prijavi, vam pošljemo kratek vprašalnik, ki bo podlaga za predstavitev na forumu.