PRISPEVKI /

25. januarja 2023

AKTUALNO

Prijave na razpis za izbor Mladih Kreativcev 2023

Mlade pozivamo, da se nam pridružijo na natečaju za izbor Mladih kreativcev 2023 na 32. SOF-u. Prijave so odprte do 24. februarja 2023 oziroma do zapolnitve mest.

Prijavijo se lahko vsi  mladi do 30. leta, ki že delajo in imajo izkušnje na področju tržnega komuniciranja (v agenciji, podjetju itd.).

Naročnik in izvajalec tekmovanja, Slovenska oglaševalska zbornica, bo skupaj s partnerjem, podjetjem Zavarovalnico Triglav, zmagovalnemu paru omogočila udeležbo na mednarodnem kreativnem festivalu Cannes, v tekmi mladih poimenovani Young Lions Competition, v skupini Digital, ki bo potekal od 19. do 23. junija 2023. Poleg brezplačne udeležbe na festivalu Cannes, bo zmagovalni par prejel tudi žepnino v višini 1.000 evrov – vsak po 500,00 evrov. Poleg glavne nagrade, ki jo prejmeta zmagovalca natečaja, pa se nagrade, polne kotizacije za 33. SOF, podelijo drugo in tretje uvrščenim tekmovalcem.

Podrobnosti o tekmovanju si preberite tukaj.

Prijave sprejemamo na elektronski naslov dela@sof.si. Poleg pripisa osebnih podatkov je treba priložiti tudi:

 

Po potrditvi ustreznosti podatkov, boste dobili vsa nadaljna navodila.

 

Za več informacij se lahko kadarkoli obrnete na našo ekipo, tako da nas pokličete na 01 439 60 41 ali nam pišete na dela@sof.si.